Vi använder cookies och delar din information med tredjepart som anpassar annonsering, analyser av trafik och levererar tjänster för social medier Mer om informasjonskapsler

Vill du bo på hotell nära Moderna Museet?

Ska du besöka Moderna Museet och önskar ett hotell i närheten? Här hittar du en översikt över hotell som ligger nära Moderna Museet i Stockholm.

Moderna Museet är ett av världens ledande museer för modern och samtida konst. Visionen för museet är att fortsätta verka i den anda av öppenhet och experimentlusta som alltid har varit museets signum. Konstens och konstnärernas närvaro är av största betydelse, likaså dialogen med en aktivt deltagande publik. Genom att utveckla detta samspel byggs ett museum för framtiden.

Moderna Museet ska vara:

  • Ett modigt museum i en större värld som tar risker i konstens namn
  • Ett öppet museum som omprövar historien och deltar i samtiden
  • Ett angeläget museum där mötet med den bästa konsten ger kunskap om världen och oss själva

Ett modigt museum

Moderna museet tar risker i konstens namn. På så vis har museet gjorts legendariskt och i denna anda utvecklar vi ständigt verksamheten så att alla konstarter får mötas och samtiden konfronteras med det bästa ur historien.

Ett öppet museum

Moderna Museet är den självklara mötesplatsen för människor som vill se modern och samtida konst. Här visas mästerverk som är kända världen över och som en stor publik gärna återvänder till. Men lika viktigt är att nya impulser möter alla de som är nyfikna på det som skapas idag. Museets samling är en dynamisk och växande resurs som visas ur ständigt nya perspektiv. I växelverkan med de tillfälliga utställningarna uppstår nya erfarenheter.

Ett angeläget museum

Det öppna museet är både en samling av viktiga verk och en rörlig scen för aktiviteter som involverar publiken och världen utanför museibyggnaden. Genom innehållsrika program och lekfulla händelser konfronteras publiken inte bara med konstverken utan med konstnärerna själva. Ytterst handlar det om konsten som en upplevelse för människor i alla åldrar och om konsten som en källa till kunskap – om världen och oss själva.

Ett urval av våra hotell vid Moderna Museet

First Hotel Reisen
Skeppsbron 12

Detta hotellet har en variation av lyxiga bekvämligheter som inkluderar limousine service och Reisen Luxury Spa. Gäster kan läsa en bok i fastighetens bibliotek. Det har också ett gym med plunge pool.

STF Vandrarhem af Chapman & Skeppsholmen
Flaggmansvägen 8

En ideal bas för gäster som vill njuta av Stockholms välkända nattliv. STF Vandrarhem af Chapman & Skeppsholmen har också en 24-timmar reception och utsikt över Gamla stan.

Grand Hotel Stockholm
Södra Blasieholmshamnen 8

Grand Hotel är beläget i Stockholm och erbjuder gratis trådlöst internet. Ligger inom fem minuter till fots från många av områdets välkända sevärdheter inklusive Kungliga Operan och Kungsträdgården.

Hotel Skeppsholmen
Gröna Gången 1

Hotel Skeppsholmens läge gör att gäster enkelt kan ta sig till många turistdestinationer till fots. Den vänliga personalen vid resedisken hjälper dig gärna att organisera och boka utflykter och aktiviteter i Stockholm.

Hotel Sven Vintappare
Sven Vintappares Gränd 3

Hotel Sven Vintappare erbjuder bekväma rum utrustade med pentry, minibar och kylskåp, en knapp gångtur från Stortorget, Gamla stan.

Lydmar Hotel
Södra Blasieholmshamnen 2

Lydmar Hotel ligger inte mer än 20 minuter till fots från Stockholms Centralstation och Gamla stan tunnelbanestation och erbjuder gäster en bekväm bas under ett besök i Stockholm. Det här lyxiga hotellet har flertalet faciliteter inkluderande barnvaktsservice, dygnet-runt-öppen reception och concierge.

Berns Hotel
Berzelii Park, Näckstroemsgatan 8

Berns Hotel ligger i Stockholms innerstad och utgör en perfekt bas när du besöker Stockholm med Sergels torg, Stureplan och Kungliga Operan nära. Det här moderna hotellet har många olika faciliteter inkluderande takterrass.

Radisson Blu Strand Hotell
Nybrokajen 9

Radisson Blu Strand Hotell erbjuder gästerna ett modernt läge att bo på när man besöker Stockholm och det ligger nära allt som området har att erbjuda.

Se alla hotell vid Moderna Museet

Psst... De hetaste erbjudandena i Stockholm

Var bland de första och få de bästa erbjudandena direkt till din inkorg.

Tack för att du anmäler dig till nyhetsbrevet

Varför boka med HotellStockholm?

  • Bästa pris garanterat - Ingen bokningsavgift, inget tillägg. Det är vårt löfte till dig.
  • Spara pengar - De bästa hotellerbjudandena från alla de främsta resesajterna.
  • Störst urval – Alla hotell i Stockholm i ett sök.