Boka hotell billigt vid Arlanda

Alltid bästa prisen på hotell vid Arlanda. Boka ditt hotell vid Arlanda i dag med vår prisgaranti. Välj mellan 17 hotell.

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats för nationella och internationella flygresor. På Arlanda finns flera hotell i olika prisklasser.
Hos oss hittar du snabbt och enkelt det hotell som passar just dig.

Flygplatsen ligger intill E4 mot Stockholm och Uppsala/Sundsvall. Vägavstånd till Stockholm är ca 40 km och till Uppsala ca 30 km. Arlanda Express är det snabbaste sättet, ca 20 minuter, att ta sig mellan Arlanda och Stockholm citys shopping och sevärdheter. Det är enkelt att ta tåget till Uppsala och dess sevärdheter, t. ex. Uppsala domkyrka. Passa på att boka en övernattning på hotell i Arlanda i samband med din resa för att njuta av det lilla extra.

Restauranger & Nattliv

På Arlanda flygplats finns många caféer, barer och resturanger med ett varierat utbud av mat.

Se och göra

Är du flygentusiast och vill se flygplan landa och lyfta på nära håll ska du åka till utsiktsplatsen vid Halmsjön på vägen mot Almunge/Norrtälje. Eller stanna på hotellet och passa på att njuta om du väljer att bo på ett hotell med gym, pool eller bastu.

Shopping

På Arlanda finns ett stort utbud av butiker där du kan handla taxfree, böcker, glas, elektronik, delikatesser, mode, souvenirer och mycket mer.5 minuter från Arlanda flygplats ligger Eurostop Arlanda. Perfekt om du behöver shoppa lite precis före eller efter resan. Här hittar du ett flertal olika butiker.Varför inte passa på att åka till Stockholm city för shopping i det stora utbud av varuhus och butiker som finns där.