Här hittar du bra hotell i Skärholmen

Vi garanterar det bästa priset på hotell i Skärholmen. Inte betala för mycket, boka ditt hotell i Skärholmen hos oss.

Skärholmen ligger endast ca 20 minuter från T-centralen utmed tunnelbanans röda linje.

Denna stadsdel gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva, Vårby i Huddinge samt även till Ekerö kommun. Skärholmen har en rik historia och här finns många fornlämningar.

Restauranger & Nattliv

I Skärholmen hittar du ett varierat utbud av restauranger från världens alla hörn.

Se och göra

Domarringen är en av många fornlämningar i Skärholmen. Det är ett gravfält från bronsåldern och järnåldern och ligger vid Stävholmsgränd strax söder om Skärholmens centrum. På Skärholmsterrassen ovanför Skärholmstorget,finns Flamingoparken som bland annat innehåller en vattenlek under sommarhalvåret. Besök Vikingaberget i Vårberg som är Stockholms kommuns högsta naturliga punkt, drygt 77 meter över havet. Här uppifrån har du en fantastisk utsikt. I Sätragårdens naturreservat finns två badplatser, Mälarhöjdsbadet och Sätrabadet, samt gårdarna Skärholmens gård och Sätra gård.

Shopping

Skärholmen Centrum (SKHLM) är det stora köpcentret i Skärholmen. Här blandas de stora kedjorna med de små butikerna. SKHLM rymmer ett flertal restauranger och kaféer. Även utanför själva köpcentret finns det flera små lokala butiker och torghandel. Mer shopping finns i Kungens Kurva som ligger alldeles i närheten. Där hittar du flera större kedjor, shoppingcenter och IKEA.