Vi använder cookies och delar din information med tredjepart som anpassar annonsering, analyser av trafik och levererar tjänster för social medier Mer om informasjonskapsler
Vi söker bland annat igenom dessa:

Här hittar du bra hotell i Skärholmen.

Vi garanterar det bästa priset på hotell i Skärholmen. Inte betala för mycket, boka ditt hotell i Skärholmen hos oss.

Skärholmen ligger endast ca 20 minuter från T-centralen utmed tunnelbanans röda linje.

Skärholmen

Denna stadsdel gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva, Vårby i Huddinge samt även till Ekerö kommun. Skärholmen har en rik historia och här finns många fornlämningar.

Restauranger & Nattliv

I Skärholmen hittar du ett varierat utbud av restauranger från världens alla hörn.

Se och göra

Domarringen är en av många fornlämningar i Skärholmen. Det är ett gravfält från bronsåldern och järnåldern och ligger vid Stävholmsgränd strax söder om Skärholmens centrum. På Skärholmsterrassen ovanför Skärholmstorget,finns Flamingoparken som bland annat innehåller en vattenlek under sommarhalvåret. Besök Vikingaberget i Vårberg som är Stockholms kommuns högsta naturliga punkt, drygt 77 meter över havet. Här uppifrån har du en fantastisk utsikt. I Sätragårdens naturreservat finns två badplatser, Mälarhöjdsbadet och Sätrabadet, samt gårdarna Skärholmens gård och Sätra gård.

Shopping

Skärholmen Centrum (SKHLM) är det stora köpcentret i Skärholmen. Här blandas de stora kedjorna med de små butikerna. SKHLM rymmer ett flertal restauranger och kaféer. Även utanför själva köpcentret finns det flera små lokala butiker och torghandel. Mer shopping finns i Kungens Kurva som ligger alldeles i närheten. Där hittar du flera större kedjor, shoppingcenter och IKEA.

Ett urval av våra hotell i Skärholmen

Hotell Sätra
Kungssätravägen 33

Hotell Sätra ett hemtrevligt vandrarhem i Sätra Centrum, som ligger några minuter från Stockholm City. Läget precis vid tunnelbanan, samt goda parkerings möjligheter gör det attraktivt att övernatta här till en billig penning.

Scandic Prince Philip
Oxholmsgränd 2

Scandic Hotel Prince Philip ligger inom 10 minuters promenad från Kungens kurva och erbjuder bastu och gratis trådlöst internet. Det här moderna hotellet har flertalet faciliteter inkluderande dygnet-runt-öppen reception, valutaväxling och mötesrum.

Se alla hotell i Skärholmen

Psst... De hetaste erbjudandena i Stockholm

Var bland de första och få de bästa erbjudandena direkt till din inkorg.

Tack för att du anmäler dig till nyhetsbrevet

Varför boka med HotellStockholm?

  • Bästa pris garanterat - Ingen bokningsavgift, inget tillägg. Det är vårt löfte till dig.
  • Spara pengar - De bästa hotellerbjudandena från alla de främsta resesajterna.
  • Störst urval – Alla hotell i Stockholm i ett sök.