Här hittar du bra och prisvärda hotell på Kungsholmen

Få det bästa priset på hotell på Kungsholmen. Välj mellan 25 hotell på Kungsholmen. När du hittat ditt favorit hotell så du garanterad den bästa prisen.

Kungsholmen har en genuin och charmig miljö som man lätt blir förälskad i. Den levande gatumiljön bidrar till Kungsholmens charm. Väljer du att bo på Kungsholmen har du nära till Stockholm City. Här hittar du snabbt och enkelt ett hotell på Kungsholmen som passar dig.

Kungsholmen är en av Stockholms charmigaste områden med sina trivsamma strandpromenader, små mysiga torg, gröna parker och klassiska arkitektur. Allt finns på lagom gång eller cykelavstånd. Här finns ett stort utbud av butiker samt kaféer, pubar och restauranger.

Restauranger & Nattliv

Kungsholmen känd för sina trevliga, trivsamma och prisvärda restauranger t.ex.runt Fridhemsplan och utmed Hantverkargatan. Överallt på Kungsholmen hittar du kaféer, konditorier, restauranger och barer.Solstugan på norra sidan av Kungsholmen, öppet från april, är ett mysigt ställe att se solen gå ner samtidigt du äter middag och lyssnar till livemusik & Dj's.Restaurang AG, Kronobergsgatan 37, har utsetts till en av Sveriges bästa köttrestauranger. Längtar smaklökarna till Toscana ska du göra ett besök på Trattorian på Norr Mälarstrand. Har Stranden Bar & Matsal, med utsikt över Hornsbergs Strand, Kungsholmens bästa utsikt? Wijnjas Ost & Vinkällare, Sheelegatan3, är en anrik restaurang som ligger i en mysig källare. Här man både kan äta franskinspirerat och fördjupa sig i ostarnas och vinets värld.

Se och göra

Stadshuset är en av Sveriges mest kända byggnader med sin intressanta historia, unika konstskatter och Stockholms mest exklusiva festlokal.
Stockholms Rådhus är en praktfull byggnad mitt på Kungsholmen. Det går att promenera längs större delen av kustllinjen på Kungsholmen och utsikten är mäktig på många platser. Längs Norr Mälarstrand går en trevlig promenad som bjuder på fantastiska vyer över Södermalm och båtlivet.Rålambshovsparken på Kungsholmen är en populär aktivitetspark under sommaren. Hit kommer man för att sola, bada och träffa vänner. Barnfamiljer föredrar Smedsuddsbadet.

Shopping

På Kungsholmen erbjuds gott om shopping. Här finns både exklusiva butiker, de större butikskedjorna och marknader med dagsfärska varor.Västermalmsgallerian ligger i hjärtat av Kungsholmen i korsningen S:t Eriksgatan/Fleminggatan. Här finns drygt 50 butiker med ett brett utbud inom mode, design, hälsa och skönhet, teknik och mat.