Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Jag vill göra en bokning

HotellStockholm.se är en hotellsök- och jämförelsetjänst.

Vi söker bland flera sajter för hotellbokning för att hjälpa dig att hitta det bästa hotellerbjudandet. Du bokar sedan direkt på en av de sajter som vi hittat åt dig.

HotellStockholm.se är gratis att använda och vi lägger inte till några avgifter till priserna som vi visar dig.

Jag vill komma i direktkontakt med hotellet

För att få ett bra och snabbt svar rekommenderas att du kontaktar hotellet direkt. E-post adresserade till enskilda hotell (eller till bokningswebbplatsen) som skickas till HotellStockholm.se vidarebefordras inte.

Om du redan har gjort en bokning med hjälp av vår tjänst, måste du kontakta webbplatsen där bokningen har gjorts för att diskutera din bokning.

Några bra tips för att ta reda på vilken webbplats du har använt för att boka ditt hotell:

  • Kolla din e-post - Om du har bokat ett hotellrum online har hotellet troligtvis skickat dig en e-postbekräftelse/kvitto. E-postbekräftelsen inkluderar din bokningsinformation samt dina kontaktuppgifter.
  • Kontrollera ditt kreditkorts kontoutdrag - Om du av någon anledning inte fick någon e-postbekräftelse, är nästa alternativ att kontrollera om webbplatsen eller företagsnamnet anges på ditt kreditkorts kontoutdrag.
  • Spåra dina steg - Med hjälp av din webbläsares historik kan du spåra på vilken webbplats du har gjort bokningen. Att söka ditt hotell på HotellStockholm.se igen kan också hjälpa dig att hitta webbplatsen där du har gjort bokningen.

Jag vill ändra/avboka min bokning

HotellStockholm.se är en prisjämförelsetjänst för hotell som samarbetar med flera olika partnersajter där du kan göra reservationer.

Om du redan har bokat med hjälp av vår service måste du kontakta hotellsajten där du har gjort bokningen för att diskutera din bokning.