Hotell i närheten av ABBAmuseet

Önskar du bo på hotell vid ABBAmuseet så hittar du det här. Enkelt sök som hittar de bästa priserna och hotell nära ABBAmuseet.

ABBA The Museum är mer än ett vanligt museum. Självklart finns här medlemmarnas kläder, guldskivor, originalprylar, memorabilia och mycket mycket mer. Hos oss är du en viktig del av upplevelsen! Vi vill helt enkelt att du ska få uppleva känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA. Att se hur du klär i deras legendariska scenkostymer, sjunga i Polarstudion, uppleva häftiga 3D avatarer och kliva upp på scenen tillsammans med bandet. Allt material kan du spela in och få tillgång till med ditt personliga ID-nummer.

Abba The Museum
Entrébiljett

Köp Entrébiljett till ABBA The Museum - Walk In. Dance Out.

EN INTERAKTIV UPPLEVELSE

ABBA The Museum är ett interaktivt museum där du virtuellt kan prova ABBAs kostymer, sjunga, spela quiz, mixa originalmusik och bli den femte medlemmen i ABBA genom att stå på vår stora scen tillsammans med avatar-versioner av medlemmarna i ABBA.

Priser: (uppdaterad 2022-11-16)

VUXEN
220-280 SEK*

FAMILJ
495-695 SEK*

2 vuxna + 2 barn
BARN (7-15 ÅR)
80-110 SEK*

BARN (0-6 ÅR)
Fri entré

STUDENT
180-250 SEK**

SENIOR
180-250 SEK*

AUDIOGUIDE
20 SEK

Grupper & Event

Vandra i ABBAs fotspår tillsammans med en av våra specialutbildade guider och lär dig mer om en av tidernas mest populära popgrupp. Besök därefter museet på egen hand och testa våra interaktiva delar.

Längd: Runt 45 minuter följt av eget besök i museet.

Antal: max 20 personer/guide
Pris vardagar: 3000:-/guide
Pris helger och helgdagar: 3500:-/guide

Entréavgift per person tillkommer.