Billiga hotell i Vaxholm

Vi vill inte du ska betal för mycket när man ska bo på hotell i Vaxholm. Därför ger vi dig prisgaranti på alla hotell i Vaxholm.

Till Vaxholm tar du dig enkelt med båt, buss eller bil. Hos oss hittar du snabbt och enkelt det hotell som passar just dig.

Vaxholm är en pittoresk skärgårdsstad bara en timmes båtresa från Stockholm. I Vaxholm hittar du trevliga små butiker, gallerier, caféer, restauranger, badstränder och vacker natur.

Restauranger & Nattliv

Är du sugen på en fika finns det flera härliga caféer att välja mellan.I Vaxholm finns ett stort utbud av restauranger. Vaxholms specialitet är strömming och det hittar du på många restauranger. På Husmor Lisas Fine Home Dining-restaturang på Resarö får du en kulinarisk upplevelse i ett av Sveriges första godkända restaurangkök hemma i ett hem. Restaurang Kajkanten ligger alldeles intilll färjan vid Rindö smedja med utsikt över kastellet och Vaxholm. Waxholms hotell - Restaurang vid Vaxholmskajen har en fantastisk utsikt och erbjuder god mat för både fisk- och köttälskare.

Se och göra

Vaxholms Kastell började byggas i mitten av 1500-talet för att försvara Stockholm, Sveriges huvudstad. Du kan upptäcka ön på egen hand eller besöka Vaxholms fästnings museum. Rindö kulturvandring, en vandring genom Rindös kulturbygd med fästningar och gammal bybebyggelse. Bogesunds Slott är öppet för allmänheten på sommaren med guidade visningar och andra aktiviteter. På galleri Band Kobbar & Skär visas sommartid utställningar med olika konstnärer. På Waxholms bryggeri i Rindö Hamnkan du boka ölprovning eller bryggervisning.

Shopping

I Vaxholm hittar du små trevliga butiker och gallerier.