Letar du efter hotell på Lidingö?

Alla hotell på Lidingö i ett sök. Alltid en bättre deal på hotell Lidingö hos oss. Boka ditt hotell i dag med vår prisgaranti.

Lidingö, Stockholms närmaste skärgårdsö, bara tio minuter från Stureplan i Stockholm. Hos oss hittar du snabbt och enkelt det hotell som passar just dig.

På Lidingö, eller hälsans ö som den kallas, sätts hälsa, friskvård och friluftsliv i centrum. Här finns många fina badplatser, motionsspår, leder, grillplatser och stora sköna naturområden. Fiska, träna, cykla, upptäck skog och mark.

Restauranger & Nattliv

På Lidingö finns ett finns ett blandat utbud av små mysiga caféer och restauranger med allt från svensk husmanskost till mat från hela världen.

Se och göra

Lidingöloppet lockar tusentals löpare från hela världen. Det handlar inte bara om 30 kilometer löpning. Lidingöloppet är också en stor folkfest för både stora och små.
Fjäderholmarna, som tillhör Lidingö kommun, är ett litet paradis, fullt med aktiviteter för barn och vuxna. Här finns bland annat krog, magasin, badklippor, krukmakeri, teater, festivaler, galleri, smedja och museum för allmogebåtar.
Millesgården, en oas endast 10 minuter från Stockholms city. Millesgården är ett museum med konstnärshem, skulpturpark, konsthall, restaurang, antiksamling och butik.
Träna, cykla, spring, gå i Lidingöloppsspåret eller längs 13 mil vackra leder som slingrar sig fram längs hav och land.

Shopping

På Lidingö går det att shoppa stort som smått. Här finns butiker, kedjor, chokladfabrik, vinfabrik, kafferosteri, musteri, gårdsbutik mm. Öns handel finns utspridd på Lidingö men i Lidingö Centrum finner du det mesta i ca 40 butiker.