Hotell i Bromma

Ska du bo på hotell i Bromma? Då kan du boka ditt hotell i Bromma med prisgaranti här. Inte betala för mycket, boka ditt hotell i Bromma på HotellStockholm.se .

Bromma är en av Stockholms mest intressanta och populära områden. Om du väljer att bo här har du nära både till Stockholms innerstad, natur och Mälaren. Hos oss hittar du snabbt och enkelt det hotell som passar just dig.

I Bromma ligger Bromma Flygplats, knappt en mil från Stockholm city. I mysiga Bromma finns allt man behöver. Närheten till Stockholm City, shopping, natur, Mälaren och historian. I Bromma finns köpcentrum, badstränder, härliga naturreservat, Solvalla samt ett flertal slott att besöka.

Restauranger & Nattliv

I Bromma Blocks finns ett flertal kaféer och restauranger med varierat utbud. Runt om i Bromma finns en mängd restauranger med mat från världens alla hörn.T.ex. Texas Longhorn Steakhouse, på Drottningholmsvägen. Sjöpaviljongen, Tranebergs Strand, här kan du njuta av klassisk, svensk matlagningskonst.

Se och göra

Gör ett besök på Solvalla, nordens största travbana. Eftersom Bromma ligger vid Mälaren så finns det många badplatser att besöka sommartid. Drottningholms slott, kungaparets residens, ligger endast några kilometer bort. Judarskogens naturreservat bildades 1995 och är Stockholms första naturreservat. Naturen är omväxlande med sjön Judarn centralt belägen. I hela området finns ett nät av promenadvägar och stigar, t. ex runt Judarn. Kanaanbadet är en av Västerorts populäraste badstränder med en fin barnvänlig sandstrand, brygga med hopptorn och Kanaans charmiga Café som byggdes 1882. Bredvid Kanaanbadet ligger Kanaans minigolfbana. Den är en av Sveriges finast belägna bangolfbanor. Här trivs både barn och vuxna.

Shopping

Bredvid Bromma flygplats ligger Bromma Blocks, ett köpcentrum där du hittar de stora kedjorna och små utvalda butiker samt ett flertal restauranger.