Vi använder cookies och delar din information med tredjepart som anpassar annonsering, analyser av trafik och levererar tjänster för social medier Mer om informasjonskapsler
Vi söker bland annat igenom dessa:

Här hittar du bra hotell i Årsta / Enskede.

Boka hotell i Enskede och Årsta. Översikt över alla hotell i Enskede och Årsta. Välj ditt hotell och boka med vår prisgaranti i dag.

Årsta / Enskede ligger ca 12 minuter från centrala Stockholm. Här hittar du snabbt och enkelt ett hotell i Årsta/Enskede som passar dig.

Årsta / Enskede

Årsta / Enskedes närhet till Stockholm city gör att man har ett enormt utbud av shopping, kultur och nöje att ta del av.

Ett urval av våra hotell i Enskede-Årsta-Vantör

Villa Årsta
Svärdlångsvägen 44-46

Villa Årsta ligger bara fem minuters promenad från Årstaberg station och utgör en ideal bas när man gästar Stockholm.

Maudes Hotel Enskede
Svedmyraplan 3

Maude's Hotel Enskedes restaurang är ett perfekt val för boende som vill äta på området. Alla kvällar kan gäster koppla av i den komfortabla loungebaren.

New World Hotel
Åbyvägen 20

New World Hotel är belägen i Stockholm och erbjuder gratis trådlöst internet på allmänna platser. Utöver gratis privat parkering på plats tillhandahåller fastigheten modernt 3-stjärnigt boende och en bar.

Hotell Årstaberg
Svärdlångsvägen 44

Hotell Årstaberg ligger bara fem minuters promenad från Årstaberg station och erbjuder en perfekt bas då man besöker Stockholm. Här finns ett utbud av faciliteter som resenärer får använda inkluderande tvättmöjligheter, trådlöst internet och bastu.

Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7

Quality Hotel Globe har utsikt över Ericsson Globe och ligger med gångavstånd till Stockholms välkända landmärken. Den erbjuder också bastu, bubbelpool och takterass.

Best Western Capital Hotel
Marknadsvägen 6

Best Western Capital Hotel har sin egna restaurang som serverar lokala och internationella maträtter, och gäster erbjuds allt som de behöver för en trevlig natt utan att behöva lämna hotellet.

Se alla hotell i Enskede-Årsta-Vantör

Psst... De hetaste erbjudandena i Stockholm

Var bland de första och få de bästa erbjudandena direkt till din inkorg.

Tack för att du anmäler dig till nyhetsbrevet

Varför boka med HotellStockholm?

  • Bästa pris garanterat - Ingen bokningsavgift, inget tillägg. Det är vårt löfte till dig.
  • Spara pengar - De bästa hotellerbjudandena från alla de främsta resesajterna.
  • Störst urval – Alla hotell i Stockholm i ett sök.