Hotell i Farsta

Inte betala för mycket, boka ditt hotell i Farsta här. Vi har prisgaranti på alla hotell i Farsta. Boka ditt hotell i dag.

Endast ca 20 minuter från T-centralen utmed tunnelbanans gröna linje ligger Farsta.

Farsta är en trevlig stadsdel att besöka. Här finns det många olika alternativ att välja på både vad det gäller mat och boende. Man kan säga att Farsta Centrum är stadsdelens hjärta.

Restauranger & Nattliv

Har Bun Meat Bun, på Brattforsgatan, Stockholms bästa hamburgare?
Många restauranger och caféer ligger i eller i anslutning till Farsta Centrum.Bland restaurangerna kan nämnas Antonio’s som serverar italienskt och O’Learys som är en klassisk sportbar. Här finns också Taco Bar för den som känner för texmex-mat, samt Restaurang Kinahörnet för den som är sugen på asiatiskt.

Se och göra

Spela golf på Ågesta Golfklubb som erbjuder sammanlagt 27-hål.Stockholms häftigaste och mest omtyckta Laserdome arena på 600 kvm ligger i Farsta. På banan finns olika gångar och gömda alkover. Hos Laserdome Fasta kan 40 personer spela samtidigt. SpelaPaintball i Farsta Strand arrangerar inomhuspaintball på Stockholms fräschaste och modernaste inomhusarena. Banan består av konstgräs med uppblåsbara hinder, och ni spelar med gummikulor.

Shopping

Dörrarna till Farsta Centrum slogs upp redan 1960 och var då en plats för arbete, bostäder och torghandel där människor möttes för att göra affärer. Idag är det en spännande mötesplats där det händer något nytt nästan varje dag. I de 150 butikerna hittar du allt.