Vi använder cookies och delar din information med tredjepart som anpassar annonsering, analyser av trafik och levererar tjänster för social medier Mer om informasjonskapsler
Vi söker bland annat igenom dessa:

Här hittar du bra hotell i Farsta.

Inte betala för mycket, boka ditt hotell i Farsta här. Vi har prisgaranti på alla hotell i Farsta. Boka ditt hotell i dag.

Endast ca 20 minuter från T-centralen utmed tunnelbanans gröna linje ligger Farsta.

Farsta

Farsta är en trevlig stadsdel att besöka. Här finns det många olika alternativ att välja på både vad det gäller mat och boende. Man kan säga att Farsta Centrum är stadsdelens hjärta.

Restauranger & Nattliv

Har Bun Meat Bun, på Brattforsgatan, Stockholms bästa hamburgare?
Många restauranger och caféer ligger i eller i anslutning till Farsta Centrum.Bland restaurangerna kan nämnas Antonio’s som serverar italienskt och O’Learys som är en klassisk sportbar. Här finns också Taco Bar för den som känner för texmex-mat, samt Restaurang Kinahörnet för den som är sugen på asiatiskt.

Se och göra

Spela golf på Ågesta Golfklubb som erbjuder sammanlagt 27-hål.Stockholms häftigaste och mest omtyckta Laserdome arena på 600 kvm ligger i Farsta. På banan finns olika gångar och gömda alkover. Hos Laserdome Fasta kan 40 personer spela samtidigt. SpelaPaintball i Farsta Strand arrangerar inomhuspaintball på Stockholms fräschaste och modernaste inomhusarena. Banan består av konstgräs med uppblåsbara hinder, och ni spelar med gummikulor.

Shopping

Dörrarna till Farsta Centrum slogs upp redan 1960 och var då en plats för arbete, bostäder och torghandel där människor möttes för att göra affärer. Idag är det en spännande mötesplats där det händer något nytt nästan varje dag. I de 150 butikerna hittar du allt.

Ett urval av våra hotell i Farsta

Maudes Hotel Enskede
Svedmyraplan 3

Maude's Hotel Enskedes restaurang är ett perfekt val för boende som vill äta på området. Alla kvällar kan gäster koppla av i den komfortabla loungebaren.

Se alla hotell i Farsta

Psst... De hetaste erbjudandena i Stockholm

Var bland de första och få de bästa erbjudandena direkt till din inkorg.

Tack för att du anmäler dig till nyhetsbrevet

Varför boka med HotellStockholm?

  • Bästa pris garanterat - Ingen bokningsavgift, inget tillägg. Det är vårt löfte till dig.
  • Spara pengar - De bästa hotellerbjudandena från alla de främsta resesajterna.
  • Störst urval – Alla hotell i Stockholm i ett sök.