Letar du efter hotell i Huddinge?

Boka ditt hotell i Huddinge billigt här. Vi ger dig prisgaranti på alla hotell i Huddinge. Välj mellan 9 hotell och boka ditt hotell i dag.

Huddinge ligger endast 15 minuter med pendeltåg från T-centralen. Hos oss hittar du snabbt och enkelt det hotell som passar just dig.

I Huddinge får du en blandning av stad och natur och du har nära till Stockholm citys hela utbud av shopping och sevärdheter.

Se och göra

Flottsbro Friluftsområde, åretrunt öppet, är med sina attraktioner ett av Stockholms mest välbesökta friluftsområden.Här finns länets högsta skidbacke, ett härligt naturbad, vandringsleder, lekplatser och många andra aktiviteter som Downhill Cars, mountainbike, bastuflotte, kanot, elbilar för barn frisbeegolf och bangolf mm.
Fullersta Gård är Huddinge kommuns konstcentrum. Här visas temporära och permanenta utställningar och här finns ett café.Gården ligger naturskönt belägen i Fullerstaparken, en kort promenad från Huddinge centrum, pendeltåg- och busstation. Husets historia sträcker sig tillbaka till 1651 och är den äldsta bosättningen i centrala Huddinge.
Litografiska Museet är ett arbetslivsmuseum för litografi och ligger på det natursköna Sundby Gård i Huddinge.Besök utställningarna eller pröva på litografi i verkstaden.

Shopping

I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö med öppna gator och välkomnande torg. Här hittar du allt du behöver - livs, mode, teknik, böcker, apotek och mycket mer.

Heron City är ett stort shopping- och nöjescentrum beläget i Kungens Kurva i Huddinge kommun. Här kan du handla det senaste inom heminredning, elektronik och fritid. I Kungens Kurva ligger även flera större kedjor och IKEA.