Hitta ett hotell i Kista

Boka hotell i Kista billigt. Inte betala för mycket för ditt hotell i Kista. Boka med vår prisgaranti och du är garanterad det bästa priset på hotell.

Kista ligger ca 17 minuter från T-centralen utmed tunnelbanans blå linje och ca 30 km från Arlanda flygplats. Hos oss hittar du snabbt och enkelt det hotell som passar just dig.

I Kista har många av de främsta teknikföretagen i Sverige kontor vilket gör Kista till ett av Sveriges främsta centrum för IT och högteknologi. Victoria Tower (Viktoriatornet) är ett hotell och kontorshus som är 118 meter högt och ligger i anslutning till Kistamässan. Kistamässan är en mäss- och evenemangslokal nära Helenelunds pendeltågsstation. Kista Science Tower har 32 våningar ovan jord och är Nordens högsta kontorsfastighet. Förutom en kontor så finns där bl.a. restauranger, garage, fitnesscenter och affärslokaler.

Restauranger & Nattliv

Ett av Sveriges största restaurangtorg med ett 20-tal restauranger ligger i Kista Galleria.

Se och göra

Gå på bio på någon av de många salongerna i Kista Gallerias biograf. På O'Learys Kista Event Center kan du bowla, köra gokart, äta och dricka gott. Vandringsleden Järvaleden är ett perfekt besöksmål för den som vill uppleva ett stycke orörd natur.Norr om Kista Centrum ligger Järvafältet som är ett populärt att besöka. Den norra delen av fältet är ett naturreservat.

Shopping

I Kista Galleria finns 180 butiker och restauranger.Kista Galleria har öppet 10-21, sju dagar i veckan, 359 dagar om året.