Vi använder cookies och delar din information med tredjepart som anpassar annonsering, analyser av trafik och levererar tjänster för social medier Mer om informasjonskapsler
Vi söker bland annat igenom dessa:

Här hittar du hotell i Nacka.

Boka ditt hotell i Nacka hos oss, så behöver du inte betala mera än du ska. Hotell i Nacka med prisgaranti. Hitta ditt favorit hotell i dag.

Nacka ligger ca 15 minuter med buss från Slussen. Hos oss hittar du snabbt och enkelt det hotell som passar just dig.

Nacka

Nacka erbjuder ett rikt friluftsliv med sina friluftsområden, naturreservat, badplatser och soldränkta klippor.

Restauranger & Nattliv

Restaurant J är ett marint brasserie i Nacka Strand som ligger precis vid vattenbrynet och marinan med en fantastisk utsikt över den vackra fjärden. Här serveras amerikanskinspirerad brasseriemat med tonvikt på fisk och skaldjur. Både i Sickla köpkvarter och i Nacka Forum finns ett stort utbud av restauranger.

Se och göra

Hellasgården är en populär och naturskön mötesplats. Hit kommer man för att njuta av naturen, motionera och koppla av. Här kan du ta del av massor av aktiviteter såsom boule, bad, motionsspår, bollsporter, kubb, mountainbike, vandring, tennis, paddling, orientering.På området finns både café och restaurang. Hit kommer privatpersoner och familjer för att njuta av naturen, motionera och koppla av. Här kan du ta del av massor av aktiviteter såsom boule, bad, motionsspår, bollsporter, kubb, mountainbike, vandring, tennis, paddling, orientering. Velamsunds naturreservat är ett av Nackas friluftsområden. Här kan du förutom att strosa i naturen ägna dig åt fågelskådning, golf, bad eller njuta på en picknickfilt. Missa inte heller att besöka restaurangen "Långa Raden". I Magasinet hittar du en värmestuga där man kan äta egen matsäck. Där finns också omklädningsrum med duschar för dig som vill motionera i området. Bredvid Magasinet finns en badplats och en mindre lekplats. I naturreservatet Nyckelviken finns intressanta historiska miljöer, växthus, långa, härliga promenadvägar och klipporna vid havet. I naturreservatets centrum ligger Stora Nyckelviken, en herrgård med café. Nyckelviken är populärt bland barnfamiljer bl.a. på grund av den välskötta ladugården där vädurskaniner samsas med fjällkossor, hästar och grisar. På helgerna arrangeras ponnyridning.

Shopping

Nacka Forum är ett köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i 150 butiker, caféer och restauranger. I Sickla köpkvarter hittar du allt oavsett om du är intresserad av kläder, skor, inredning, elektronik, böcker, spel, sport eller husgeråd. Mindre specialbutiker ligger vägg i vägg med de stora etablerade kedjorna.

Ett urval av våra hotell i Nacka

Nacka Stadshotell
Ektorpsvägen 6

Nacka Stadshotell ligger inom 20 minuters promenad från Saltsjö-Duvnäs station vilket utgör en perfekt bas då man besöker Nacka. Detta hotellet har moderna rum utrustade med uppvärmda gästrum och dusch. Alla erbjuder privat badrum och garderober.

Hotel J
Ellensviksvägen 1

Det 4-stjärniga hotellet beläget i Nacka är lugnt och modernt. Det tillhandahåller också portier, dygnet-runt-öppet businesscenter och grill- och picknickområde.

Quality Hotel Nacka
Värmdövägen 84

Quality Hotel Nacka är belägen i Stockholm och har inomhuspool. Det tillhandahåller också mötesrum, dygnet-runt-öppen reception och bastu.

Elite Hotel Marina Tower
Saltsjöqvarns Kaj 25

Elite Hotel Marina Tower ligger under 20 minuters promenad från Viking Line Terminalen och erbjuder mineralbad. Populära bekvämligheter som inomhuspool, bubbelpool och bastu säkerställer en njutbar vistelse i Stockholm.

Se alla hotell i Nacka

Psst... De hetaste erbjudandena i Stockholm

Var bland de första och få de bästa erbjudandena direkt till din inkorg.

Tack för att du anmäler dig till nyhetsbrevet

Varför boka med HotellStockholm?

  • Bästa pris garanterat - Ingen bokningsavgift, inget tillägg. Det är vårt löfte till dig.
  • Spara pengar - De bästa hotellerbjudandena från alla de främsta resesajterna.
  • Störst urval – Alla hotell i Stockholm i ett sök.