Här hittar du hotell i Nacka

Boka ditt hotell i Nacka hos oss, så behöver du inte betala mera än du ska. Hotell i Nacka med prisgaranti. Hitta ditt favorit hotell i dag.

Nacka ligger ca 15 minuter med buss från Slussen. Hos oss hittar du snabbt och enkelt det hotell som passar just dig.

Nacka erbjuder ett rikt friluftsliv med sina friluftsområden, naturreservat, badplatser och soldränkta klippor.

Restauranger & Nattliv

Restaurant J är ett marint brasserie i Nacka Strand som ligger precis vid vattenbrynet och marinan med en fantastisk utsikt över den vackra fjärden. Här serveras amerikanskinspirerad brasseriemat med tonvikt på fisk och skaldjur. Både i Sickla köpkvarter och i Nacka Forum finns ett stort utbud av restauranger.

Se och göra

Hellasgården är en populär och naturskön mötesplats. Hit kommer man för att njuta av naturen, motionera och koppla av. Här kan du ta del av massor av aktiviteter såsom boule, bad, motionsspår, bollsporter, kubb, mountainbike, vandring, tennis, paddling, orientering.På området finns både café och restaurang. Hit kommer privatpersoner och familjer för att njuta av naturen, motionera och koppla av. Här kan du ta del av massor av aktiviteter såsom boule, bad, motionsspår, bollsporter, kubb, mountainbike, vandring, tennis, paddling, orientering. Velamsunds naturreservat är ett av Nackas friluftsområden. Här kan du förutom att strosa i naturen ägna dig åt fågelskådning, golf, bad eller njuta på en picknickfilt. Missa inte heller att besöka restaurangen "Långa Raden". I Magasinet hittar du en värmestuga där man kan äta egen matsäck. Där finns också omklädningsrum med duschar för dig som vill motionera i området. Bredvid Magasinet finns en badplats och en mindre lekplats. I naturreservatet Nyckelviken finns intressanta historiska miljöer, växthus, långa, härliga promenadvägar och klipporna vid havet. I naturreservatets centrum ligger Stora Nyckelviken, en herrgård med café. Nyckelviken är populärt bland barnfamiljer bl.a. på grund av den välskötta ladugården där vädurskaniner samsas med fjällkossor, hästar och grisar. På helgerna arrangeras ponnyridning.

Shopping

Nacka Forum är ett köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i 150 butiker, caféer och restauranger. I Sickla köpkvarter hittar du allt oavsett om du är intresserad av kläder, skor, inredning, elektronik, böcker, spel, sport eller husgeråd. Mindre specialbutiker ligger vägg i vägg med de stora etablerade kedjorna.