Letar du efter hotell i Sollentuna?

Boka hotell i Sollentuna till det lägsta priset. När du bokar hotell i Sollentuna ger vi dig prisgaranti. Boka ditt favorit hotell i dag.

Sollentuna ligger endast 17 minuter med pendeltåg från T-centralen. Hos oss hittar du snabbt och enkelt det hotell som passar just dig.

Sollentunas närhet till Stockholm city gör att man från Sollentuna har ett enormt utbud av shopping kultur och nöje att ta del av.

Se och göra

I och omkring Sollentuna finns mycket att se och utforska om man är intresserad av svensk historia. En av de historiska sevärdheterna i Sollentuna ligger precis vid Sollentuna centrum. Här ligger kungshögen Kung Agnes hög. I Sollentuna finns fem kända fornborgar. De fem borgarna ligger vid Sätra prästgård, i St. Viby, i Villastaden, vid Rotebro skans och i Skälby. Fornborgarna i St. Viby, Villastaden och Rotebro skans är de mest välbevarade.

Shopping

Sollentuna Centrum är ett köpcentrum med restauranger och närmare 115 butiker. Sollentuna Centrum erbjuder en unik shoppingmiljö med rymd och ljus, en upplevelse med skön arkitektur och material av högsta klass.
I hjärtat av Sollentuna ligger köpcentret Stinsen med sina 60-talet butiker, caféer och restauranger ut sig över två våningsplan.