Boka hotell i Solna till det lägsta priset

Välj mellan 19 hotell i Solna. Boka hotell i Solna så bor du nära Friends Arena och Mall of Scandinavia. Prisgaranti på alla hotell i Solna.

Solna, strax norr om Stockholms innerstad, är ett av Stockholms populäraste områden. Hos oss hittar du snabbt och enkelt det hotell som passar just dig.

Solna har ett centralt läge i Stockholms län, med sitt läge nära Stockholms innerstad. Solna ligger unikt beläget mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Du tar dig enkelt till Solna med T-bana eller pendeltåg.

Restauranger & Nattliv

I Solna ligger bl.a restaurangerna Uliksdals Wärdshus, Regissörsvillan och Bockholmen. På Mall of Scandinavia finns ett mycket stort utbud av caféer och restauranger. Här hittar du t.ex O'Learys, Vigårda, Budda Khan Teppanyaki, Vapiano, Egon, Basilika, Sstarbucks Coffee och många fler.

Se och göra

Friends Arena, även kallad Nationalarenan, är en multiarena i området Arenastaden. Här kan man titta på fotboll, bandy, konserter och mycket mer. Hagaparken i Solna är en vacker landskapspark med historiska byggnader som Haga Slott (där Kronprinsessan Victoria med familj bor) Här ligger också Fjärilshuset Haga Ocean, en tropisk miljö med exotiska fjärilar, papegojor och andra djur.Här finns även ett av nordens största hajakvarium. I Mall of Scandinavia kan du gå på bio. Här finns Sveriges första IMAX®, Nordens största dukar och VIP-salonger.För barn finns Mulle Meck-parken som innehåller allt från en amfiteater och bilar till en linbana, ett flygplan, flera små hus, en blomsterlabyrint och en rymdraket.

Shopping

Mall of Scandinavia är Sveriges största galleria och den största i Skandinavien. Den ligger bredvid Friends Arena, i Arenastaden. I Mall of Scandinavia finns cirka 224 butiker och restauranger i tre plan. Här hittar du det bästa inom såväl mode, sport och skönhet som inredning och teknik. Upplev shopping och nöjen på ett helt nytt sätt. Solna Centrum är ett köpcentrum och här finns 120 butiker, caféer och restauranger som erbjuder ett stort utbud av mode, skönhet, sport och teknik.