Boka hotell vid Stureplan billigt?

Alla lediga hotell vid Stureplan i en sökning. Välj mellan 49 hotell vid Stureplan och boka ditt favorit hotell med vår prisgaranti i dag.

Väljer du att bo vid Stureplan, i Stockholms innerstad, har du nära till allt. Letar du efter vid Stureplan så har du kommit rätt. Här hittar du många hotell att välja mellan i olika prisklasser.

Runt Stureplan finner du Stockholms mest exklusiva shopping och några av Stockholms mest exklusiva klubbar och krogar. Stureplan är ett torg i Stockholms innerstad där gatorna Kungsgatan, Birger Jarlsgatan, Biblioteksgatan och Sturegatan möts. På Stureplan ligger Svampen, en betongpelare formad som en svamp, där många människor dagligen stämmer träff.

Restauranger & Nattliv

Stockholms natt- och nöjesliv är stort. Runt Stureplan hittar du några av Stockholms mest exklusiva klubbar och krogar. Här ligger t.ex. Spy Bar, Riche, Sturecompagniet och East. Golden Hits är en restaurang och nattklubb med shower som ligger på Kungsgatan i Stockholm.Varför inte ta en fika på ett av de trevliga kaféer som ligger kring Stureplan? I hela Stockholm finns det ett stort utbud av restauranger i alla prisklasser. Både på och kring Stureplan ligger restaurangerna tätt och du behöver inte gå långt för att hitta restauranger i olika prisklasser och varierande menyer.

Se och göra

Från Stureplan är det nära till Stockholms alla sevärdheter. Upplev Sveriges historia, från forntid till nutid, på Historiska museet. Armemuseum skildrar Sveriges historia från 1500-talet till nutid ur ett militärt perspektiv. Ett stenkast från Stureplan ligger Humlegården. Humlegårdens parklek i norra änden av Humlegården är öppen för alla barn och vuxna. Mitt i parken står Carl von Linné staty och närmast Stureplan finns Sveriges nationalbibliotek, Kungliga Biblioteket. På anrika Sturebadet i Sturegallerian kan du koppla av en stund på spa. Du har alltid nära till Stockholms skärgård med Nybrokajens båtar. Är du intresserad av teater och musikaler bör du besöka Dramaten och China teatern. Kyrkor som finns att besöka på Östermalm är Engelbrektskyrkan, Hedvig Eleonora kyrka, Oscarskyrkan och Gustav Adolfskyrkan. Ta spårvagnen eller en promenad längs vattnet på Strandvägen bort mot Djurgårdsbron och vidare ut på Djurgården och besök t.ex. Rosendals trädgård, Vasamuseet, ABBA The Museum, Skansen, Gröna Lund eller Junibacken.

Shopping

I Stockholm blandas trendig och prisvärd shopping.Precis intill Stureplan ligger Bibliotekstan och Birger Jarlsgatan där du hittar Stockholms mest lyxiga shopping med exklusiva skandinaviska och internationella märken. Sturegallerian ligger mitt på Stureplan och där hittar du exklusiva butiker, restauranger och barer.

Letar du efter stora varuhus och butikskedjor ska du hålla dig i City. Här hittar du bl.a. Åhlens, NK, H&M, Hollister, Gallerian och Mood Stockholm.