Billiga hotell i Sundbyberg?

Här hittar du en översikt över hotell i Sundbyberg. När du hittat ditt favorit hotell i Sundbyberg garanterar vi dig det bästa priset med vår prisgaranti.

Bo i charmiga Sundbyberg. Här ifrån tar det ca 10 minuter med tåg till Stockholms Central och ca 10 minuter med buss till Bromma flygplats. Här hittar du snabbt och enkelt ett hotell som passar just dig.

Sundbyberg är en charmig och trevlig småstadsidyll med nära till allt och här är det fullt av uteserveringar och trivsamma butiker och pubar.

Restauranger & Nattliv

Sundbyberg är en av Sveriges pub- och restaurangtätaste städer. Det är lätt att hitta en pub eller restaurang för alla plånböcker och smaker.

Se och göra

Marabouparken är en park i Sundbyberg med en samling på 16 skulpturer samt en konsthall, Marabouparken konsthall. Marabouparken är en väldigt vacker park och har en plaskdamm för barn. Här kan du äta din picknick eller köpa kaffe och glass i kiosken. I Tornparken ligger det kulturminnesmärkta vattentorn som byggdes 1912.Varför inte ta promenadvägen längst med Mälaren ända till Karlberg.