Vi använder cookies och delar din information med tredjepart som anpassar annonsering, analyser av trafik och levererar tjänster för social medier Mer om informasjonskapsler
Vi söker bland annat igenom dessa:

Billiga hotell i Sundbyberg?

Här hittar du en översikt över hotell i Sundbyberg. När du hittat ditt favorit hotell i Sundbyberg garanterar vi dig det bästa priset med vår prisgaranti.

Bo i charmiga Sundbyberg. Här ifrån tar det ca 10 minuter med tåg till Stockholms Central och ca 10 minuter med buss till Bromma flygplats. Här hittar du snabbt och enkelt ett hotell som passar just dig.

Sundbyberg

Sundbyberg är en charmig och trevlig småstadsidyll med nära till allt och här är det fullt av uteserveringar och trivsamma butiker och pubar.

Restauranger & Nattliv

Sundbyberg är en av Sveriges pub- och restaurangtätaste städer. Det är lätt att hitta en pub eller restaurang för alla plånböcker och smaker.

Se och göra

Marabouparken är en park i Sundbyberg med en samling på 16 skulpturer samt en konsthall, Marabouparken konsthall. Marabouparken är en väldigt vacker park och har en plaskdamm för barn. Här kan du äta din picknick eller köpa kaffe och glass i kiosken. I Tornparken ligger det kulturminnesmärkta vattentorn som byggdes 1912.Varför inte ta promenadvägen längst med Mälaren ända till Karlberg.

Ett urval av våra hotell i Sundbyberg

Hotell Sundbyberg
Lötsjövägen 2A

Hotell Sundbyberg ligger under fem minuter till fots från Hallonbergen tunnelbanestation och erbjuder gratis trådlöst internet på allmänna platser.

Story Hotel Signalfabriken
Sundbybergs Torg 1

Story Hotel Signalfabriken ligger mindre än fem minuter till fots från Sundbybergs centrum tunnelbanestation och har concierge och hiss.

Se alla hotell i Sundbyberg

Psst... De hetaste erbjudandena i Stockholm

Var bland de första och få de bästa erbjudandena direkt till din inkorg.

Tack för att du anmäler dig till nyhetsbrevet

Varför boka med HotellStockholm?

  • Bästa pris garanterat - Ingen bokningsavgift, inget tillägg. Det är vårt löfte till dig.
  • Spara pengar - De bästa hotellerbjudandena från alla de främsta resesajterna.
  • Störst urval – Alla hotell i Stockholm i ett sök.