Vi använder cookies och delar din information med tredjepart som anpassar annonsering, analyser av trafik och levererar tjänster för social medier Mer om informasjonskapsler
Vi söker bland annat igenom dessa:

Letar du efter hotell i Täby?

Här får du alltid den bästa priset på hotell i Täby. Boka ditt hotell i Täby i dag med vår bäst prisgaranti.

Täby som ligger ca 15 km norr om Stockholm är en spännande och populär ort med mycket att erbjuda. Hos oss hittar du snabbt och enkelt det hotell som passar just dig.

Täby

I Täby är det nära till natur och sjö som ger en mångfald av upplevelser. Upptäck den omväxlande miljön med både djupa skogar och öppna ängsmarker, ta ett dopp i någon av de fina sjöarna.

Restauranger & Nattliv

Täby är det lätt att hitta mysiga platser för en god bit mat och något gott att dricka till. Flera av restaurangerna ligger vackert antingen nära underbara grönområden eller vid vattnet. I Täby Centrum finns det ett blandat utbud av restauranger.

Se och göra

Halva Täby är grönt därför finns det alltid något att göra: på sommaren kan man bada utomhus, på vintern kan man åka längdskidor i preparerade spår.Gör ett besök i Runriket om du är intresserad av vikingar. Ingen annanstans i världen finns så många runinskrifter som här. Varför inte göra ett besök på Sveriges största bakluckeloppis, drive-in-loppis, lördagar och söndagar på Täby Park, f.d Täby Galopp.

Shopping

I Täby Centrum hittar du stora internationella varumärken samt lokala aktörer i en skön mix. Förutom alla butiker och ett stort utbud av restauranger och kaféer hittar du även all service du behöver.

Ett urval av våra hotell i Täby

Scandic Täby
Näsbyvägen 4

3-stjärniga hotellet Scandic Täby är beläget i Täby är modernt och bekvämt. Det finns ett utbud av bekvämligheter som resenärer kan använda som mötesrum, bastu och dygnet-runt-öppen reception.

Se alla hotell i Täby

Psst... De hetaste erbjudandena i Stockholm

Var bland de första och få de bästa erbjudandena direkt till din inkorg.

Tack för att du anmäler dig till nyhetsbrevet

Varför boka med HotellStockholm?

  • Bästa pris garanterat - Ingen bokningsavgift, inget tillägg. Det är vårt löfte till dig.
  • Spara pengar - De bästa hotellerbjudandena från alla de främsta resesajterna.
  • Störst urval – Alla hotell i Stockholm i ett sök.