Vi använder cookies och delar din information med tredjepart som anpassar annonsering, analyser av trafik och levererar tjänster för social medier Mer info

Hotell vid Stockholms Stadshus

Här hittar du en översikt över hotell i närheten av Stockholms Stadshus. Hitta ditt favorit hotell nära Stockholms Stadshus i dag och boka med vår prisgaranti.

Stadshuset är en levande arbetsplats och inget museum. Därför erbjuder vi enbart besök med guidad visning. Nedan finner du information om att besöka Stadshuset.

Visningar

Stadshuset måste besökas med en guidad visning då det är en politisk byggnad. Allmänna visningar erbjuds året om på svenska och engelska och på sommaren på fler språk. Visningen tar cirka 45 minuter. Är man en grupp om fler än 10 personer behöver man boka en egen guide, se "Gruppbesök".
På lördagar från kl 11 och framåt är visningarna något begränsade, på grund av att det då pågår vigslar i Stadshuset. När vigslarna pågår kan vi inte visa Ovalen (vigselrummet) och inte heller Prinsens Galleri. Visningarna är lika långa som vanligt; guiden berättar istället mer om de rum man kan visa.

Visningar på svenska: dagligen klockan 12.00 och klockan 14.00
Visningar på engelska: dagligen varje halvtimme mellan klockan 9.00 och 15.30.

Undantag till ordinarie visningar:

 • Torsdag 18 maj: sista visningen är klockan 12.00
 • Onsdag 24 maj: sista visningen är klockan 13.00
 • Tisdag 30 maj: sista visningen är klockan 12.00
 • Onsdag 31 maj: sista visningen är klockan 12.00
 • Torsdag 1 juni: sista visningen är klockan 14.00
 • Fredag 2 juni: sista visningen är klockan 14.00
 • Tisdag 6 juni: stängt
 • Torsdag 8 juni: sista visningen är klockan 14.00
 • Fredag 9 juni: sista visningen är klockan 12.30
 • Måndag 12 juni: sista visningen är klockan 15.30
 • Torsdag 15 juni: sista visningen är klockan 14.00
 • Fredag 16 juni: sista visningen är klockan 12.00
 • Lördag 17 juni: sista visningen är klockan 14.00
 • Tisdag 20 juni: sista visningen är klockan 15.00
 • Tisdag 27 juni: sista visningen är klockan 15.00
 • Fredag 30 juni: sista visningen är klockan 14.30

Observera att fler avstängningar kan tillkomma och att visningar kan komma att begränsas eller helt ställas in med kort varsel på grund av evenemang i Stadshuset.

Ett urval av våra hotell vid Stockholms Stadshus

Hotel C Stockholm
Vasaplan 4

Hotel C Stockholm stoltserar med att ha världens första permanenta is-bar och aquarium i sin lobby. De har stilrena boenden nära till Stockholms välkända attraktioner. Hotellet har även ett bra läge med fem minuter till fots från Cityterminalen.

Scandic Continental
Klara Vattugränd 4

Scandic Continental ligger inom fem minuter till fots från Cityterminalen och utgör en ideal bas då man gästar Stockholm. Alla kvällar kan boende slappna av i den bekväma loungebaren.

Adlon Hotell
Vasagatan 42

Adlon Hotell ligger bara en kort promenad från Cityterminalen och Stockholms Centralstation och utgör en perfekt bas när man besöker Stockholm. Kött & Fiskbaren, restaurangen som finns på plats, är tillgänglig för lunch och middag och erbjuder skaldjur maträtter.

Sheraton Stockholm Hotel
Tegelbacken 6

Det här moderna hotellet i Stockholm är beläget endast tio minuters promenad från Cityterminalen. Hotellet är perfekt beläget för att upptäcka Stockholm. Stortorget, Gamla stan, Kungsträdgården och Kungliga slottet ligger inom promenadavstånd.

Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35

Clarion Hotel Sign ligger under 10 minuter till fots från Cityterminalen och Stockholms Centralstation, och erbjuder ett bekvämt läge när man besöker Stockholm. Boende har tillgång till bastu och pool på taket.

Radisson Blu Waterfront Hotell
Nils Ericsons Plan 4

Radisson Blu Waterfront Hotell ligger inom fem minuters promenad från Cityterminalen, omgivet av barer och restauranger. Perfekta läget för de som önskar vara i centrum av Stockholms innerstad.

Hotel Terminus Stockholm
Vasagatan 20

Hotellet ligger bara fem minuter till fots från Cityterminalen och utgör en ideal bas när man gästar Stockholm. Det här moderna hotellet har ett flertal faciliteter.

Grand Central by Scandic
Kungsgatan 70

Med bara tio minuter från Cityterminalen gör att Grand Central by Scandics läge är en perfekt utgångspunkt medan i Stockholm. Det ligger vid områdets populära nattlivs-scen, bara promenadavstånd från Centralposthuset.

Se alla hotell vid Stockholms Stadshus

Psst... De hetaste erbjudandena i Stockholm

Var bland de första och få de bästa erbjudandena direkt till din inkorg.

Tack för att du anmäler dig till nyhetsbrevet

Varför boka med HotellStockholm?

 • Bästa pris garanterat - Ingen bokningsavgift, inget tillägg. Det är vårt löfte till dig.
 • Spara pengar - De bästa hotellerbjudandena från alla de främsta resesajterna.
 • Störst urval – Alla hotell i Stockholm i ett sök.