Översikt över alla hotell vid Stockholmsmässan

Det bästa priset på hotell vid Stockholmsmässan får du här. Vi ger dig prisgaranti på alla hotell i närheten av Stockholmsmässan och hela Stockholm. Hitta ditt favorit hotell och boka det billigt i dag.

Stockholmsmässan är Nordens största mässanläggning. I mer än 70 år har vi arrangerat mässor och kongresser som ger inspiration, kunskap och affärer. Det personliga mötet är grunden för vår kommunikation som människor. Det finns inte något som kan ersätta det. Det gäller allt från oväntade möten på stan till stora organiserade möten med tiotusentals deltagare.

Både bussar och pendeltåg stannar vid Älvsjö Station, som är Stockholmsmässans närmsta granne. På tio minuter tar pendeltåget dig från Stockholm Central till Stockholmsmässan.

Vi har 2 000 platser i våra garage och på de öppna parkeringarna runt mässan. Därutöver har vi 700 platser på Örbyparkeringen på andra sidan av Huddingevägen (vid Mc Donalds), 700 p-platser på Älvsjö IP:s grusplaner (endast vid större mässor), 150 ytterligare platser i vårt närområde.